Nieuw certificatensysteem wordt goed ontvangen door klanten Hijsspecialist.nl

09 mei 2019

De online registratie van certificaten, keuringen en keuringsrapportages kan vanaf 1 april 2019 met Dr. Watson. Certificaten en keuringen van o.a. hijs- en hefmiddelen, valbeveiliging, NEN-3140 en draagbaar klimmateriaal worden hierin geregistreerd en beheerd. Hijsspecialist.nl heeft van diverse klanten een positieve terugkoppeling gekregen op het nieuwe programma.

Positieve reacties
Sinds de overstap naar het certificatensysteem Dr. Watson heeft Hijsspecialist.nl diverse positieve reacties ontvangen van meerdere klanten. Vooral de functionaliteit van het programma wordt als een groot voordeel gezien. Daarnaast is de data altijd actueel. Het programma is daardoor een goede ondersteuning voor de klant tijdens bijvoorbeeld een VCA audit. Zowel de klant als Hijsspecialist kan, door middel van de actuele data, interactief met het programma omgaan.

Oude gegevens zijn overgezet

Terugkoppeling en wensen van onze klanten zijn meegenomen in de ontwikkeling van het nieuwe programma. Ook is alle data uit het oude systeem één op één overgezet naar Dr. Watson. De huidige klanten hebben hierdoor nog steeds toegang tot al hun gegevens, maar nu in een nieuw jasje.

Voordelen voor zowel de klant als onze keurmeesters

Niet alleen de klant, maar ook onze keurmeesters ondervinden voordelen aan Dr. Watson. Alle gegevens zijn direct online beschikbaar. De keurmeester heeft namelijk de juiste middelen om de gegevens meteen te verwerken. Dit is voor zowel de klant als onze keurmeester een voordeel.

Het nieuwe certificatenprogramma Dr. Watson