Keuren, inspecteren, repareren: Hijsspecialist.nl!

Veiligheid staat voorop. Laat alle hijs- en hefmiddelen keuren, certificeren of repareren door Hijsspecialist.nl!

Veilig werken is belangrijk. Hijsspecialist.nl keurt en certificeert het materiaal. Na onze merk-onafhankelijke inspectie zijn jouw hijs- en hefmiddelen, elektrische (hand)gereedschappen, veiligheidsartikelen en aanverwante producten veilig om mee te werken. We keuren zowel op locatie, als in onze werkplaats.

Keuren en inspecteren van hijs- en hefmiddelen

Voor het keuren en inspecteren van hijs- en hefmiddelen voert Hijsspecialist.nl de werkzaamheden uit binnen de werkvoorschriften van de EKH. Met een visuele inspectie onderzoekt onze gecertificeerde keurmeester of de materialen veilig te gebruiken zijn. Als het materiaal voldoet aan de voorschriften zorgen wij voor het bijbehorende keuringsrapport. Bij nieuw materiaal voorziet onze keurmeester het materiaal van een certificaat. Dit certificaat kun je altijd en overal inzien via ons online portaal Dr. Watson.

Keuren en inspecteren van hijs- en hefmiddelen

Laat je materiaal repareren door de keurmeesters van Hijsspecialist.nl

Bij slijtage, beschadiging of defect aan het materiaal repareren wij zowel elektrisch als mechanisch. Dit kan gaan om kranen en elektrische takels, bedieningen, het aangieten van sockets op staalkabels, etc. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Contact