Geen zorgen, u zit op de goede website, maar nu onder de naam Hijsspecialist.nl!

Machinefabriek Marings was één van de twee machinefabrieken van de Elzinga Groep en is nog steeds een begrip in de omgeving. Machinefabriek Marings is in 1947 begonnen als ploegenfabriek in Delfzijl. Vanaf 1977 is Marings zich gaan richten op hijs- en hefmiddelen en alle keuringswerkzaamheden. Omdat Marings onderdeel is geworden van Elzinga Groep, zijn ze vanuit strategisch oogpunt in 2012 verhuisd naar Uithuizermeeden.

In januari 2014 zijn Marings Machinefabriek en Zetten Techniek samengevoegd. Zetten Techniek was een jong bedrijf, opgericht in 2008. Als regionaal bedrijf was het vooral gericht op de omgeving van Groningen tot aan de Eemshaven ook in de branche van hijs- en hefmiddelen, maar gericht op het inspecteren, keuren, repareren, onderhouden en certificeren van de hijs- en hefmiddelen.

De bedrijven zijn samengevoegd en onder de naam Hijsspecialist.nl verder gegaan. Een bundeling van krachten om een complete dienstverlening en productenpakket te kunnen leveren op het gebied van hef- en hijsmiddelen en het certificeren. Een nieuwe naam, maar met de kwaliteit van reeds bestaande bedrijven.

Zo biedt Hijsspecialist.nl u de mogelijkheid uw certificaten online te kunnen inzien. Was u al klant bij Marings of Zetten, dan bestaan deze mogelijkheden nog steeds. Op onze pagina online certificaten vindt u de verschillende inlogmogelijkheden (https://www.hijsspecialist.nl/inspectie-certificeren/online-certificaten).

Kortom, alles wat u voorheen bij Machinefabriek Marings of Zetten Techniek zocht, vindt u nu op de website van Hijsspecialist.nl. Verder kunt u op Hijsspecialist.nl het volledige diensten- en productenpakket op het gebied van hijsmiddelen online vinden! Oftewel: onbetwist, de hijsspecialist!