Promotiedagen_Hijsspecialist_stand

Geslaagde Noordelijke Promotiedagen voor Hijsspecialist.nl in Martiniplaza

14 november 2019

Op dinsdag 5 en woensdag 6 november heeft Hijsspecialist.nl deelgenomen aan de Promotiedagen in de Martiniplaza. Hét zakelijke ontmoetingspunt van Noord-Nederland is ook dit jaar weer goed bezocht. Het salesteam van Hijsspecialist.nl kijkt dan ook terug op twee interessante en drukke beursdagen.

Naast informatie over o.a. valbeveiliging, hijs- en hefmiddelen en het certificatensysteem Dr. Watson, hebben de vakmannen van Hijsspecialist dit jaar een aantal nieuwe producten meegebracht naar de beurs. Deze nieuwe producten, de universele containerhaak Twist4Lift, Enduro HMPE roundslings, Hi-Force hydraulic tools en de Dyneema ketting Tycan, zijn uniek in hun soort in de hijswereld. De ketting is bijvoorbeeld ontzettend licht in gewicht. Hierdoor is dit een ideale vervanger voor de huidige, zwaardere variant.

Net als vorige jaren biedt deze beurs voor Hijsspecialist.nl veel mogelijkheid tot netwerken. Voor ons zijn de Promotiedagen dan ook een ideaal podium om mensen kennis te laten maken met ons werk. Ook dit jaar waren het twee geslaagde dagen.