Hijsspecialist.nl keurt hijs- en hefmiddelen voor Stichting Waternet

28 november 2019

Hijsspecialist.nl heeft de afgelopen maanden een deel van de hijs- en hefmiddelen en permanente valbeveiliging voor Stichting Waternet, omgeving Amsterdam/Utrecht gekeurd. Deze werkzaamheden worden in samenwerking met Eurosafe Solutions uitgevoerd.

In totaal keurt Hijsspecialist.nl ongeveer 3100 middelen tijdens dit project. De keurmeesters komen hierbij op diverse, niet alledaagse plekken. Zo hebben de keurmeesters meerdere sightseeing hotspots kunnen afvinken tijdens dit project. De locaties varieerden van nieuwe, moderne gebouwen tot oude pomphuisjes in het centrum van Utrecht én het Muiderslot.

Naast de niet alledaagse locaties, hebben de keurmeesters bijzondere producten gekeurd. Onder meer een mechanische bovenloopkraan van meer dan 100 jaar oud kwam voorbij. Onze keurmeesters hebben het mechanische gedeelte en de takel gekeurd. Daarnaast is de bovenloopkraan afgetest en zijn de kettingen geïnspecteerd.

Ook deze klus bewijst maar weer hoe afwisselend de werkzaamheden voor de keurmeesters van Hijsspecialist zijn. Geen dag of project is hetzelfde en dat maakt de werkzaamheden nou juist zo bijzonder. De werkzaamheden voor dit project zijn tot zover afgerond en worden volgend jaar hervat.