Hijsspecialist.nl levering

Hijsspecialist.nl: meer dan alleen keuren

14 december 2017

Bij Hijsspecialist.nl kan men terecht voor bijna alles wat met veiligheid te maken heeft. Van inspectie, keuring en certificatie tot reparatie en levering. Maar hoe gaat dat precies?

Hijsspecialist.nl wil opdrachtgevers het volledige pakket kunnen geven. Dus, niet alleen materiaal keuren, maar waar nodig ook levering van nieuw materiaal en zorgen dat dit optimaal werkt. Daarvoor wordt er ook nauw samengewerkt met Elzinga Machinefabriek. Door dit korte lijntje kunnen orders eenvoudig geplaatst worden en in eigen huis voor opdrachtgevers worden gemaakt. Dit kan gaan over kettingtakels, hijsbanden en vijzels, maar we leveren waar nodig ook bordestrappen, harnassen en zelfs brandblussers.

Doordat we met Elzinga Machinefabriek een eigen engineering in huis hebben probeert Hijsspecialist.nl zich te onderscheiden van de rest, en net dat stapje extra te doen voor de opdrachtgever. Zo keuren wij ook zowel boven, als onder de haak. Dit betekent letterlijk dat alles wat boven de haak hangt (onder andere loop- en zwenkkranen) en onder de haak (bv. kettingwerk, staalkabels, klemmen en vijzels) wordt geïnspecteerd; niets wordt overgeslagen. Door zodoende effectief en grondig te werk te gaan zorgt Hijsspecialist.nl ervoor dat er aan alle wensen van elke opdrachtgever wordt voldaan.

Om het u nog gemakkelijker te maken, maken wij gebruik van Inspectie 101. Dit certificatenprogramma zorgt er namelijk voor dat de klant alle certificaten van gekeurde materialen op elk moment online kan vinden via een eigen login. Op de website kunt u meer informatie vinden over onze producten en diensten.