Hijsspecialist.nl werkt sinds kort samen met verhuurspecialist LGH

12 december 2019

Sinds kort zijn Hijsspecialist.nl en verhuurspecialist LGH een samenwerking aangegaan. Met deze samenwerking versterken beide partijen elkaar op het gebied van hijsmaterieel.

Bij Hijsspecialist.nl staat veiligheid voorop. Onze keurmeesters keuren, certificeren en repareren onder meer hijs- en hefmiddelen. Ook leveren we diverse producten en voorzien we klanten van passend advies. Anton Scheltinga, bedrijfsleider van Hijsspecialist.nl: “Steeds vaker hebben bedrijven tijdelijk extra hijs- en hefmiddelen nodig. In die vraag kunnen we alleen voorzien met een snelle levering. Maar, door de samenwerking met een gerenommeerde partner op het gebied van verhuur, kunnen we nu ook snel schakelen in de tijdelijke levering van materialen. Daarmee versterken we onze positie als totaalleverancier voor advies, beheer en materiaal.”.

Veilig en betrouwbaar materiaal is niet alleen voor Hijsspecialist.nl de kern van ons bestaan, maar ook voor verhuurspecialist LGH. Met meer dan 30 vestigingen in Europa en de Verenigde Staten en 40 jaar ervaring, is LGH een wereldwijde speler in de verhuurmarkt voor hijsmateriaal. Accountmanager Rick Heeres van LGH: “Onze Nederlandse vestiging bevindt zich in Ridderkerk. Door de samenwerking met Hijsspecialist.nl kunnen we de grote projecten die in Noord-Nederland spelen goed beleveren. Het scheelt transport en het equipment ligt klaar voor gebruik. Zo ontstaat voor beide bedrijven, en vooral voor onze klanten, een win-win situatie.”.

De samenwerking van beide bedrijven heeft meerwaarde voor bedrijven die grip willen op veiligheid. Samen zorgen we ervoor dat klanten in Noord-Nederland worden voorzien van het juiste hijsmateriaal.