Maatregelen Corona virus bij de Elzinga Groep

19 maart 2020

Binnen de Elzinga Groep, waar Hijsspecialist.nl onderdeel van is, zijn diverse maatregelen genomen om de verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk te voorkomen. Hierbij volgen we de instructies van de overheid en het RIVM en vragen dan ook om ieders begrip.

Met deze maatregelen kunnen de werkzaamheden van de bedrijven binnen de Elzinga Groep worden voortgezet. De keurwerkzaamheden van Hijsspecialist.nl worden nu in onze eigen werkplaats verricht. Ook heeft de Elzinga Groep als totaal bedrijf maatregelen genomen om de bezetting, waaronder ook bij Hijsspecialist.nl, op het kantoor te verkleinen.

Belangrijk is dat wij tot nader order geen besprekingen houden met externen bij ons op locatie of elders, tenzij strikt noodzakelijk. Natuurlijk zijn we voor vragen telefonisch en per e-mail gewoon bereikbaar.

Hoe gaan wij verder om met het Corona virus?

  • De richtlijnen van het RIVM en de overheid worden gevolgd.
  • De hygiënemaatregelen worden extra onder de aandacht gebracht bij onze medewerkers. Onze medewerkers geven geen hand en houden gepaste afstand.
  • Contact met toeleveranciers wordt zo kort en zakelijk mogelijk gehouden.
  • Ongeplande bezoekers worden vriendelijk verzocht te vertrekken.

We willen de veiligheid van onze medewerkers, opdrachtgevers en onze klanten niet in gevaar brengen. Daarom gelden de maatregelen in ieder geval tot 28 april 2020.