Nieuwe website hijsspecialist

Nieuwe website Hijsspecialist.nl

05 januari 2017

Ondanks dat Hijsspecialist.nl inmiddels een volwaardige speler is in de hijs-en hefbranche is haar geschiedenis nog maar kort. Hijsspecialist.nl is in 2014 ontstaan na samenvoeging van Zetten Techniek en Marings Machinefabriek en maakt sindsdien onderdeel uit van de Elzinga Groep.

Binnen de Elzinga Groep is vernieuwing een belangrijk onderwerp. Dat uit zich vooral in inspanningen die niet altijd voor iedereen zichtbaar zijn. Zo ontwikkelen we eigen producten die we wereldwijd verkopen, maken we gebruik van het beste materieel, uitgerust met de nieuwste technieken en zijn we al jaren vooruitstrevend bezig als het gaat om duurzaamheid. Dit zeggen we trouwens niet om op te scheppen. Dat zeggen we omdat innoveren, blijven vernieuwen, een van de belangrijkste oorzaken is dat we kwaliteit kunnen garanderen voor onze klanten. En daar gaat het ons uiteindelijk om.

Wat een beetje achterbleef in onze drang om te vernieuwen is de website. Die stond al een aantal jaren stil. Niet omdat we het niet belangrijk vonden, maar omdat we enerzijds druk waren met zaken die direct waarde zouden toevoegen voor onze klanten en anderzijds niet de juiste partijen om tafel kregen om er echt van te maken wat wij voor ogen hadden. Inmiddels hebben we, zoals is te zien, toch de stap gemaakt om een nieuwe website voor Hijsspecialist.nl te maken.

We zijn erg blij met de nieuwe website omdat we goed kunnen uitleggen waar we voor staan en welke producten en diensten we in huis hebben. Zo is te lezen dat sinds enige tijd gewerkt wordt met een nieuw online certificatenprogramma, maar ook dat wij als Hijsspecialist.nl een magnetisch onderzoek (MPI) kunnen uitvoeren en dat wij naast onze ISO 9001 en VCA* certificaat het EKH keurmerk hebben. Allerlei zaken waar we trots op zijn en graag kenbaar maken. Het resultaat is precies zoals we die voor ogen hadden. Veel meer van ‘nu’. En dus veel beter passend.