Ridder ‘Customer Innovation Award 2019’ voor Hijsspecialist.nl

30 oktober 2019

Trots! Hijsspecialist.nl heeft op dinsdag 29 oktober, tijdens het Ridder Connects 2019 event, de ‘Customer Innovation Award 2019’ uitgereikt gekregen.

De Ridder Customer Innovation Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf die een creatieve oplossing heeft gecreëerd, in combinatie met Ridder iQ. Hijsspecialist.nl was voor deze prijs genomineerd met het certificatensysteem Dr. Watson.

Hijsspecialist.nl heeft in combinatie met het ERP-programma van Ridder het certificatenprogramma zelf ontwikkeld. Het doel van het programma is het monitoren en beheren van alle keuring verplichte bedrijfsmiddelen. In april is het systeem in gebruik genomen, waarna Hijsspecialist veel positieve reacties heeft ontvangen. Vooral de functionaliteit en actualiteit worden als groot voordeel gezien door diverse klanten. Deze reacties waren voor Hijsspecialist.nl al een resultaat om trots op te zijn. Dat de innovatie dan ook nog wordt bekroond met deze eervolle prijs, is een extra kers op de taart.

Ridder_Award_Hijsspecialist

A. Scheltinga, Bedrijfsleider Hijsspecialist.nl, mocht namens het team van de Hijsspecialist.nl de award in ontvangst nemen.